dissabte, 28 d’octubre del 2023

Fira dels Vins Rancis i Dolços del Priorat

L'Ajuntament de Falset organitza un any més la  Fira dels Vins Rancis i Dolços del Priorat el dissabte 25 de novembre a l'absis del Castell de Falset.

El certamen se centra en els vins oxidatius que s'elaboren a la comarca, siguin elaborats amb tel, dolços envellits, rancis secs, sol i serena o barreges  d'anyades. L'objectiu d'aquesta fira és reivindicar uns vins que són un tresor de casa nostra, sovint no massa coneguts  ni reconeguts.

El certamen s'iniciarà el matí del dissabte 25 de novembre amb el Tast de grans vins oxidatius i dolços del Priorat i del món, a càrrec de VITEC. El tast s'adreça a professionals, entenent  la fira com un punt de trobada i d'intercanvi  de coneixement entre els elaboradors. Al migdia tindrà lloc la inauguració, i l'obertura del certamen al públic serà a la tarda, de les 17:00 h a les 21:00 h a I'absis del Castell. Els elaboradors comptaran amb taules d'exposició i servei de vins i també hi hauran formatges, fruits secs i dolços de la comarca per acompanyar-los. El públic assistent a la Fira pagarà podrà tastar tots els vins que vulgui.

Arrels del Priorat, com no podia ser d'altra manera, hi serem representats i farem cultura i bandera dels rancis, la raó de ser del celler Arrels del Priorat i l'ànima de la garnatxa negra, bandera i essència de Balaguer i Cabré

Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada