divendres, 1 d’abril del 2022

Els nostres amics del Vivanda


Per motiu personals, des de fa anys estic molt lligat al barri de Sarrià de Barcelona, una deles viles que conformen la Ciutat Comptal amb carrers plens d'humanitat, on agrada passejar, tafanejar botigues, prendre unes braves a Can Tomàs, fer el vermut a una terrassa en familia o comprar un pastís a la Pastisseria Foix.

Foto propietat de Vibanda Restaurant

Desde fa un temps, entre l'oferta gastronòmica del barri hi podeu trobar el Vivanda Restaurant, un restaurant que encaixa perfectament en aquest imaginari, amb cuina catalana, mediterrània, senzilla i rigorosa, servida en tapa i platillo, i pensada per a compartir. Tot amanit per un tracte cordial i proper, i com tot el que fa el Jordi Vilà, basat en el producte i en un dels pocs restaurants on gaudir d’un àpat en un jardí allunyat de la tensió de la ciutat.

Foto propietat de Vibanda Restaurant

Des d'aquesta setmana podeu trobar La Guinardera entre els vins de la carta d'aquest petit racó del "bon gourmmand", que podeu prendre per acompanyar els "Caneló gratinat de pollastre, porc i vedella", els "Callos amb pernil, xoriç i cigrons" o el "Bacallà amb samfaina", per exemple.

Foto propietat de Vibanda Restaurant

Al costat del Vivanda Restaurant, baixant cap a la Plaça Major de Sarrià, al número 130, trobareu la botiga de menjar per emportar el VA DE CUINA, on podreu trobar alguns dels plats més clàssics, conserves i fermentacions elaborades pel mateix restaurant i també joies gastronòmiques pel dia a dia i pels caps de setmana.

Els podeu trobar a:

Vivanda Restaurant
Major de Sarrià, 134, Baixos
08017 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada