Ja hem comentat en apunts anteriors que no fem res per accelerar la fermentació malolàctica als nostres vins, doncs pensem que això, tot i el risc que comporta al no protegir els vins mentre dura aquest procés, els otorga una major complexitat i tipicitat.
Aquest any, sembla que hem acabat una mica abans que els anys anteriors, i abans que acabi el mes de Març han acabat totes les tines, i el resultat és molt engrescador, un any que tot i el patiment que ha representat l'atac del Mildiu, i que en el nostre cas vàrem poder controlar, hem obtingut vins amb molta fruita i amb el caràcter mineral de cadascuna deles nostres finques.
Bé, en breu en tindreu un tastet, doncs a finals del mes d'Abril embotellarem la Ruella 2020 i el 26 Maig sortirà a la venda el nostre blanc Parhelia 2020.
Del Ruella 2020, que suposo que sortirà cap al mes d'Octubre o Novembre, només en farem uns 1100 ampolles i del Parhelia 2020, en aquesta primera anyada, només n'embotellarem unes 500 ampolles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada