divendres, 17 de maig del 2019

Gran tast a elBar de Robert de Nola

Tens una visita al celler i unes setmanes després, d'aquesta visita en surt un tast amb un grup d'amics que tenen un muntat el seu particular club de tast. I per fer-ho més curiós, et proposen fer el tast en un dels restaurants amb els que ja portes treballant des de fa anys, el Restaurant  Robert de Nola de Caldes de Montbui.

I ahir,aquest tast va servir per donar el tret de sortida al nou espai d'aquest restaurant, elBar de Robet de Nola, un espai on gaudir d'un bon vi, un cava o un dels còctels que la Rosa prepara.


Aquest espai va servir per tastar els nostres Ruella 2015, Lluna Vella 2014, La Guinardera 2014 i Cèrcol Daurat 2014, però també per presentar el primer assaig que hem fet del que ha de ser el nostre blanc a partir de la propera anyada.


La típica sorpresa davant aquest caràcter polièdric de la Garnatxa, que en el nostre celler troba la màxima expressió, va quedar, durant una estona, en segon plà amb el tast del nostre blanc. Fruita tropical, préssec, fonoll, mineralitat, flor de litxi, amb una acidésa espectacular, volum i tocs a galèta torrada al final. SE'ns dubte hem demillorar en el coneixement de la fnca,però sembla qe anem per bon camí.


Pel que fa al vins negres, la Ruella 2015 va tornar a descol·locar els assistents, a mb la seva subtil mineralitat i aquesta lleugeresa floral.

La tradicional batalla entre Lluna Vella 2014 i La Guinardera 2014 és, sens dubte, la millor manera d'explicar territori i la influència del lloc on creixen les vinyes, i va donar pasa adebats molt interessants durant el sopar que el Pep, l'ànima del Restaurant Robert de Nola, va dissenyar per maridar posteriorment els vins.

I com sempre, el colofó final va ser el nostre Cèrcol Daurat2014, on tot es resumeix i adquereix una major entitat.

La minuta va exel·lir les espectarives:
  • Amanida d'escarola amb crema de fonoll (Ruella 2015)
  • Carpaccios de Cèrvol i de Cansalada (El nostre blanc)
  • Magret de Cireres (Lluna Vella 2014 i La Guinardera 2014)
  • Cua de Bou amb reducció (Cèrcol Daurat 2014)
  • Crema d'avellana amb Xocolata i maduixots.
  • Cafes
En dues paraules: Im presionant!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada