dissabte, 9 de setembre del 2017

Tast de seguiment La Guinardera 2013 i Lluna Vella 2014

Aquest dijous, aprofitant la visita del Ken Rupar, vàrem fer un tast de seguiment de La Guinardera 2013 i de la Lluna Vella 2014.



La Lluna Vella 2014 porta 1 any i un mes reposant el nostre celler després d'embotellar-lo. Molt aromàtic, fresc, afruitat i un fons làctic en nas. La boca té una entrada una mica més ampla que l'anyada 2013, amb una mica més d'estructura i una mica més de longitud en boca. Tanins que ja estan quasi a punt per etiquetar-lo i començar a vendre'l, però podrem esperar fins al mes de Desembre. Se'l reconeix, es nota l'acidesa que tant caracteritza el vi d'aquesta finca.

La Guinardera 2013, boom!!! Si, aquesta és la nostra finca més càlida, i d'entrada et trobes un bosc Prioratí al nas. Fruita madura, fonoll, molsa, mineral, fonoll, mentolats, tot a l'hora, però en una harmonia nomès a l'abast de finques úniques. La boca és d'entrada ampla, sense fer soroll, amb tanins molt pulits, llarg, profund, amb estructura, però a la vegada fresc i afruitat. Cap a finals de Novembre o Desembre creem que el podrem possar a la venda. Aquests 2 anys en ampolla estan fent la seva feina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada