dilluns, 24 d’octubre del 2016

La 13 Graus i Mig passa per La Guinardera

Nou traçat per La 13 Graus i Mig, molt més tècnic i més llarg, 15'5 km. va fer gaudir un cop més de la nostra comarca a 55 corredors, molts d'ells reincidents. El Celler Balaguer i Cabré, com en totes les edicions ha col·laborat, i aquest any el premi pel 3er i la 3ª classificats era gentilesa de la nostra botiga.

Podi femení

Felicitem les guanyadores en la categoria femenina: L'Espe Bernat Costa del CE Tral Tarraco, la Clemence Durieux del TrailOutDoor69 i la Núria Estrada del CE Tral Tarraco.


Podi Masculí

Felicitem els guanyadors en la cetegoria masculina: El Sergi Masip del Sport Ciclista Català, el Pere Llinares i Llorca del Cenotes Labnaha i el Josep Puerta Luna del CE Trail Tarraco.

Primer Classificat al seu pas per La Guinardera

Aquest any amb pas per la vila de Bellmunt del Priorat i pa passar per la nostra La Guinardera, on hi havia el darrer avituallament. Increible la força i la simpatia dels participants amb ja més de 12 km a les cames.

Primera Classificada al seu pas per La Guinardera

I aquest any, més de 70 participants a la primera caminada no competitiva de 7,5 km., per acabar amb el gran vermut de germanor i comentar la jugada.

I entre tots els participants es van sortejar 6 ampolles del nostre Ruella 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada