diumenge, 24 de juliol de 2016

Ens arriben ànims per seguir treballant des d'Alemanya

Aquests dies ens han arribat els resultats dels darrers tasts a cegues del Torsten Hammer, que publica Der Priorat-Hamer, i que és una de les persones que segueix la nostra zona des de fa més temps, pel que apreciem la seva opinió, tot i que no deixa de ser una altra opinió.

En diferents sessions ha fet tasts de Priorats de les anyades 2011, 2012 i 2013, i a continuació us deixem el resultats, en el que destaca la nova anyada del nostre Lluna Vella 2013, que sortirà al mercat en breu:

Tast de vins de l'anyada 2011 (enllaç als comentaris)

Molt bons vins:
  • Balaguer I Cabre; Ruella = 89/100
  • De Muller; Salauris = 89/100
  • Ronadelles; Vins I Llegendes = 92/100
  • Balaguer I Cabre; La Guinardera = 92/100
Vi Excel·lent:
  • Gratavinum: 2PiR = 93/100
  • Domaines Magrez; Hèrencia del Padri = 93/100
  • Bodegas Mas Alta; Artigas = 94/100
  • Celler Cecilio; Cecilio Negre = 94/100
Gran Vi:
  • Jordi Domènech; Petit Clos Penat = 95/100
Vi de Classe Mundial:
  • Germans Duran; Trosset de Porrera = 97/100
Tast de vins de l'anyada 2012 (enllaç als comentaris)

Vins Excel·lents:
  • Balaguer I Cabre; Ruella = 93/100
  • Cal Compte & Clos Mogador; Pedrablava = 93/100
  • El Solà d´ Ares; Bessons = 93/100
Grans Vins:
  • Celler Ripoll Sans; D´Iatra = 95/100
  • Cristian Frances Breton; Va de Bòlid = 95/100 
Vi de Classe Mundial:
  • Celler Ripoll Sans; Torroja Roncavall = 97/100
Tast de vins de l'anyada 2013 (enllaç als comentaris)

Molt bons vins:
  • Santes Gates; Tané Jove Coster = 91/100
Vi Excel·lent:
  • Hidalgo Albert; 1270 a Vuit - Fina = 94/100
  • Celler Aixalà Alcait; Costers de l´ Alzina = 94/100
Grans Vins:
  • Celler Castellet; Ferral = 95/100
  • Cal Compte & Clos Mogador; Pedrablava = 95/100
  • Ripoll Sans; Llum d´ Alena = 95/100
  • Celler Cal Pla; Mas d´en Compte = 95/100
  • El Solà d´ Ares; Bessons = 95/100 
Vi de Classe Mundial:
  • Balaguer I Cabre; Lluna Vella = 97/100

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada