dimarts, 1 de setembre del 2015

Floreix la Ruella 2011

Avui, mentre esperem la verema, entre enviaments, tasts de bótes al celler i tast de vins que esperen embotellats el seu moment per sortir al mercat, posem a la venda la nova anyada del nostre Ruella.


Aquesta nova anyada ens marca més la fruita d'entrada que l'anyada 2008, i ens aporta una mineralitat que fa inconfusible del seu ADN Gratallops.

Es tracta d'una petita producció que té el seu origen en una parcel·la del Mas de Dalt, que amb només 1776 ampolles de pura garnatxa ens dona una visió diferent de la nostra DOQ Priorat.

Color viu, capa mitjana i de llàgrima lenta i marcada.

Tot i que recomanem obrir-lo 10 minuts abans de servir-lo, és franc i tot seguit mostra roses,fruita fresca, figues i mentolats, per passar poc a poc a un punt més mineral amb xocolata i pebre entre d'altres espècies.

D'entrada neta, fresca i vellutada, sembla lleuger, però acaba essent llarg i amb un pel secant, però amb uns tanins i una acidesa molt ben integrats.

Un vi que crida GRATALLOPS i que tot i ser fruit d'una anyada tant seca i calorosa com va ser el 2011 transmet la garnatxa fresca. Esperem que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada