dimecres, 10 de setembre del 2014

Els nostres amics de El xocolater de Taradell

Sí, ho sé. Fa pocs dies fem un tast amb el Raul a Gratallops, però aquesta setmana he anat a la Plana de Vic, i no podia passar sense fer una visita als meus amics, així que avui us parlaré un espai màgic.


I és que quan un establiment té per tarja de visita una rajola de xocolata, és tota una declaració d'intencions. Jo havia estat un parell de cops a l'obrador, a les afores de Taradell, però la botiga és com una caixa de sorpreses.


Sen se grans parafernalies, amb unes parets de color blanc, es disposen tota una sèrie de vitrines que com si es tractés d'una joieria, mostren la feina artesanal d'aquest artista de la xocolata.


I la Sandra, la mestressa, et guia per aquest univers màgic, on pots trobar des d'un bombó o una xocolata amb bitxo picant,a una rajola del Càligo, la xocolata dissenyada per ells mateixos i amb un gust espectacular.


Sempre queda lloc per vins i licors, o per confitures que elabora artesanalment una amiga seva, però llavos, allí, al costat de la porta veig quelcom conegut.

Obra d'en Wataro

És una obra del WATARO, artista Japonès que ja conec de la meva relació, fa un temps amb la familia Roca, del Celler Avgvstvs.

Detall de l'obra.

Els podeu trobar a:

El Xocolater de Taradell
Passeig Domènec Sert,1
08552 - Taradell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada