divendres, 18 de juliol de 2014

Els nostres amics del Restaurant Els Casals

Foto propietat de Restaurant els Casals

Avui us parlem d'un lloc molt especial, un projecte de vida més que un restaurant o un hotel. D'acord amb la seva filosofia, el cicle comença a la terra –que és l'origen de tot i el que dóna sentit al que som, una família pagesa– i acaba al plat, un reflex de l'entorn més immediat. S'entén la cuina com una part més integrada al paisatge i per això gastronomia i pagesia són per aquesta família, quelcom impossible de dissociar.

Foto propietat de Restaurant els Casals

Aquest "tancar el cercle" els duu a fer els seus propis embotits, a criar el bestiar, fer les verdures, un cercle vital molt relacionat amb el concepte amb el que varem elaborar el nostre Cèrcol Daurat, que ja podeu trobar a la seva carta, com la nostra Lluna Vella. Una carta de vins elaborada des d'una sensibilitat i respecte per tot allò que representa la cuina i l'entorn, i on el David, sempre té aquell vi que acompanya el treball fet a la terra, (Miquel i Lluís Rovira), a l'obrador, (Jordi Rovira), i a la cuina després, de la mà de l'Oriol Rovira.

Foto propietat de Restaurant els Casals

Foto propietat de Restaurant els Casals

Podeu trobarlos a:

Restaurant Els Casals
Els Casals, s/n
08517 Sagàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada