dijous, 20 d’abril del 2023

Els nostres amics del Celler d'en Bacus



En un antic celler de Torrelavit s'han unit tres amics per engegar el Celler d'en Bacus, una taverna gastronòmica en un espai ple d'encat i màgia. 


L'Enric, l'Esteve i l'Oscar ens expliquen que durant la pandemia van veure l'oportunitat de deixar el que feien per abocar-se de ple en aquesta idea que feia temps que els rondava pel cap.


Un lloc amb un espai per fer el vermut, uns vins o unes tapes i platets, que uns pupitres de cava separen de les taules per entaular-se i dinar o sopar, però amb sensació d'amplitud, de l'amplitud que dona aquest antic celler renovat de cap a peus.


També hi ha un altre menjador més recollit, just al costat de dos antics trulls recombertits en celler per guardar les ampolles del gran i seleccionat assortiment de vins que ofereixen.


Som al Penedès, i aquesta zona n'és protagonista, però també podeu trobar-hi vins d'altres contrades, com els nostres La Guinardera i Lluna Vella.


I per si no n'hi havia prou, al fons, discreta, s'amaga la joia de la corona, un menjador petit amb una volta catalana que de ben seguer serà testimoni de tasts memorables.


Els podeu trobar a:

El Celler d'en Bacus

Carrer de Joan i Jaume Ràfols, 12

08775 Torrelavit,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada