dissabte, 11 de juny del 2022

Atenció!!! Tenim nou becari

 Aqueta setmana ha començat a fer pràctiques amb nosaltres el Miquel, el meu fillol està estudiant un grau d'FP en comerç i màrqueting i a l'hora de fer pràctiques vàrem proposar als seus tutors de l'institut La Salle de la Barceloneta, la possibilitat queles fes amb nosaltres.

La primera setmana ha estat una setmana de visites a clients per presentar i tastar tant els vins del nostre celler com d'altres cellers que formem part de Directe del Celler, com Celler Giol Porrera, Celler Cedó Anguera, Celler Carles Andreu o Celler Aixalà Alcait.

Foto propietat de El Celler de Can Mata

Donar les gràcies a cadascun dels clients amb qui em compartit aquest primers dies de pràctiques, al Donald de l'Atempo, a la familia Lasierra de la Mantequeria Lasierra, al Massimiliano de Vinos y Max, a l'Astrid i el Pep del Celler de Can Mata, al Josep de Vins J. Carreras, al Joan i el senyor Josep de Vins Teixió, al Jordi de Cellers La Vinya, al David i el Gerad de DVI Vinoteca, al Paco i la Nuria del 9 de Borriana. al Lluch del Rebost Montserratí, a l'Alejandro i l'Agustí de l'Abac Restaurant  i al Pep de l'Hostal Colomí. Moltes gràcies per la vostra calidesa, per ser tan grans, tan generosos i tractar-nos tant bé.

Realment ha estat un luxe, en 1 setmana hem pogut gaudir d'una classe magistral de Sake, de converses que han estat lliçons de vida i tot d'explicacions que de segur han fet molt més entenedor aquest món del vi que tant ens atrapa i ens uneix a tots plegats.

La propera setmana més, tot i que també prepararem algunes comande per l'exportació i començarem a treballar altres aspectes que volem que el Miquel toqui en aquest temps de pràctiques d'empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada