dilluns, 5 de febrer del 2018

Els nostres amics de Can Jubany


Fa uns quants anys, quan treballaba  per Riedel vaig visitar aquest restaurant, un dels restaurants insignia del colectiu Osona Cuina, amb el cuinar Nandu Jubany i la seva muller l'Anna Orte al capdavant. Ara, 8 anys després, hi he tornat amb els nostres vins per tastar-los amb els seus sommeliers Marta De la Rosa i Xavier Ayala.


Què podem dir de la cuina de Can Jubany? Doncs des del nostre punt de vista, que ens fa molt feliços que els nostres vins puguin lligar amb una cuina tant arrelada al territori, una cuina on tot i l'evolució i la innovació de les receptes,  es conserven l'essència de tota la vida i un profund respecte pel producte i per la tradició. Tradició com la que transmet el nostre ranci Arrels 30 anys d'Arrels del Priorat.

L'arribada a la masia de Can Jubany ja és tota una declaració d'intencions amb un hort propi, i això, es reflecteix als plats.

Fotos propietat de Can Jubany

Aquest respecte per l'entorn i la tradició, són els mateixos que nosaltres procurem tenir amb els nostres vins, i és per això que ens fa molta il·lusió que la nostra Lluna Vella i properament la Ruella 2015 pugui estar en aquesta carta.

Podeu trobar-los a:

Can Jubany
Ctra. De Sant Hilari, s/n
08506 Vic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada