dijous, 11 de gener de 2018

Tornem-hi

Ja ha començat l'any 2018, i després d'asseure'ns a fer balanç del 2017, ja ens hem arromangat per tornar a la feina tant al camp, com al celler i al carrer.

Dies en que ens visiten alguns dels sommeliers a qui normalment visitem als restaurants i botigues on treballen, i que ara, amb el Citroen C3 descobreixen les nostres finques, la nostra manera de treballar i tenen l'oportunitat de possar imatges a tot el que els expliquem quan els visitem.

Tasts de tines, bòtes i algunes ampolles que encara no han sortit a la venda en el silenci del nostre celler, i converses que serveixen per despullar-nos una mica davant els que són la nostra veu el dia a dia.

Ja estem lligant els tasts pels propers mesos i en pocs dies ens trobarem amb la Jie He de "Changzhou Han Mei Quan Trade Co., Ltd" per parlar de Xina, amb el Roger de "REB Wein" i amb el de "Harlegastro" a Alemania.

Mentrestant, s'atança la poda i amb el pare planifiquem la primera llaurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada