divendres, 7 de juliol de 2017

Parlant de vins rancis a l'Espai Terra de TV3


L'Espai Terra de TV3 va dedicar el programa d'ahir dijous a parlar dels vins rancis, i per fer-ho, van visitar el celler Clos Martinet amb la Sara Pérez i el nostre celler Arrels del Priorat, on el pare va explicar que són els rancis, la història que ens expliquen i el sentiment que hi ha en cada gota d'aquest patrimoni cultural.

Dues maneres diferents de fer ranci, amb oxidació en damajuares i després en bóta en el cas de Clos Martinet i amb el procés tradicional de la nostra comarca de nomès bòtes en el cas d'Arrels del Priorat.

El René Barbier, el nostre amic i soci en aquest projecte ha estat al plató parlant una mica dels rancis, i han tastat l'Arrels 30 anys i el Cal A. Cabré i Brú, el ranci de 100 anys de la nostra familia del que aquest any hem embotellat nomès 60 ampolles de 375 cl.

Podeu veure el reportat ge al següent enllaç: El vi ranci és un vi savi, ple d'història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada