dimecres, 30 de novembre de 2016

Diferents anys, vinyes i procediments

Com de vegades he comentat amb alguns del amics que ens han visitat, un vi acaba essent un cúmol de petites decisions, i sota la nostra manera d'entendre la vinya i el vi, aquestes decisions cada any, i en funció de cada vinya, poden ser força diferents.

Així per exemple, aquest any hem vinificat dues de les 7 parcel·les amb la rapa, (una de Lluna Vella i una de La Guinardera), experiència que ja vàrem fer fa un parell d'anys amb una d'aquestes zones i que aquest any, amb una rapa adient, hem volgut repetir.


De la mateixa manera, és un any en que treballarem una part de La Guinardera amb les seves "lies" fent "batonage" durant la fermentació malolàctica, seguint la idea de treballar millor la complexitat i finura d'aquest vi, i amb l'experiència acumulada de diferentes veremes per tal de cada cop conèixer millor les nostres finques i com treballar-les al celler.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada