divendres, 29 de gener del 2016

Els nostres amics de Vins & Co.

Foto cedida per Vins & Co.

No fa gaires mesos va obrir al Carrer Aribau de Barcelona un nou espai dedicat al món del vi, i ho va fer de la mà de l' Eduardo Flo i Àlex Soler. Avui us parlem d'una botiga, d'un espai de tast, d'un lounge i moltes coses més. El seu lema és: "Vins catalans de petites produccions", i treballen només amb vi català. La cara visible és el Xavier Arumí, que no és cap nouvingut a això del vi, i que sempre té aquell suggeriment encertat a l'hora de triar un vi, i és que el Xavier no cerca els vins en els catàlegs dels distribuïdors, coneix els viticultors.

Foto cedida per Vins & Co.

Podeu trobar-hi una màquina d'Enomàtic on sempre hi ha 8 vins que permeten tastar una selecció de vins que va varien contínuament. 

Foto cedida per Vins & Co.

Cada dijous fan una presentació de celler i fan diferents propostes al voltant del vi mirant de ser originals, que podeu consultar al web http://vinsandco.cat/events/. Concretament, aquest proper 3 de Febrer de 2016 fan un "Tast monogràfic de garnatxes", on un dels vins que es tastaran serà el nostre Ruella 2011.

Els podeu trobar a:

Vins & Co. Barcelona
Carrer Aribau 177, Baixos
08036 - Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada