dimecres, 16 de desembre del 2015

Tast a La Vermuteria

Ens agrada explicar la feina que fem, i hi ha cops en que un tast té aquell punt màgic que només tenen una trobada de bons amics, però això era fàcil, i ho era perquè el tast el feiem a La Vermuteria, aquest petit establiment que el nostre amic Martí va obrir fa un temps al cor d'Olesa de Montserrat.


El tast e vàrem encetar amb els vins Anexe 2014 i Anexe Vinyes Velles de Carinyena 2014 del Celler Cedó Anguera, i aquí ja va obrir-se la caixa dels trons, amb una bateria de preguntes relacionades amb la DO Montsant, la seva història, les varietats i concretament la Carinyena. 


El salt a la DOQ Priorat el vàrem fer amb el Destrankis 2012 del meu bon amic Jordi Aixalà, que va trencar-los els esquemes i les idees preconcebudes a més d'un en lo relatiu al perfil d'un vi de la nostra Denominació d'Origen Qualificada.

Per acabar, La Guinardera 2010, i aquí sí que més d'un va reflexionar sobre el que ja els havia mostrat el vi anterior, i com el grau alcohòlic que es percep en boca no és el que realment té el vi. Comentaris referents a la elegància, subtilesa i frescor.

Quan t''ho passes bé, el temps vola, i en acabar ens havien volat tres hores. Moltes gràcies a tots!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada