diumenge, 23 de febrer del 2014

Feina al tros


És època de poda, i  poc a poc anem alliberant les nostres vinyes dels sarments i de la fusta sobrant, dibuixant el cep de cara a la propera collita. És un moment important, doncs en certa manera estem dibuixant la propera collita, i aquesta és una de les feines que fem de manera diferenciada entre les dues finques. Ja acabada La Guinardera, ara treballem al Mas de Dalt, d'on surt el nostre Lluna Vella.


No fa prou fred aquest hivern, i en podar la vinya plora, i a més està sent un any amb molta pluja, el que vol dir que anem fent a estones, quan la climatologia ho permet.

També és un bon moment per netejar el ribassos i segar-ne l'herba i els esbarzers que s'hi fan. Però aquesta setmana hem tingut uns jornalers inesperats, i els porcs senglars s'han dedicat a cavar-nos unes quantes tires de ceps, i a descolgar-ne alguna soca.


A continuació, us deixem una foto de la feina que els hem encomanat, però no sabem si estaran disposats a fer-ja en tots els ceps, tal i com l'han feta en el de la foto.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada