divendres, 26 d’abril del 2024

On touche le ciel de Paris avec Arrels

Una feina començada fa molts anys, en silenci, poc a poc i des d'un profund respecte a la tradició dels clàssics rancis del Priorat, i que va reben reconeixements. Fa uns anys va ser la reconeguda llista de Robert Parker, el primer cop que entrava a valorar vins oxidatius a l'estat espanyol, i aquest cop ha estat la prestigiosa revista especialitza La Reveu du vin de France qui ha donat la màxima puntuació al nostre ranci de 100 anys  Ca l'A. Cabré i Brú.

Estracte de La Reveu du Vin de France

El reporter P. Citerne fa un reportatge molt complert on analitza el moment dels rancis de Catalunya i fa una valoració de diferents rancis del Priorat i altres zones del nostre país. 

Estracte de La Reveu du Vin de France


Valoracions de 90 punts pels rancis de Bota Jove del 201 de Mas Martinet, el de Cubells i Cubells i d'Orto, amb 92 punts pel nostre estimat Arrels de 30 anys, pel ranci de Cims de Porrera i de Vinya Ferrer. Però destaquen amb 95 punts el Priorat Memòries, amb 96 punts el Ranci del Molar bota única de Mas Martinet i, especialment, el Ca l'A. Cabré i Brú  100 anys d'Arrels del Priorat amb 100 punts sobre 100.

Estracte de La Reveu du Vin de France

Molt contents no només per la crítica rebuda pels nostres vins, ni pel fet que un patrimoni que estimem tant tingui rellevància en la revista referència de vins a França, si no també per l'especial menció que es fa al projecte que anys enrere van engegar, contra corrent, el René Barbier i el Jaume Balaguer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada