dissabte, 20 de gener del 2024

Us presentem La Guinardera 2019 Vi de Paratge

El Paratge de Les Guinarderes guarda un dels tresors del nostre celler, el nostre La Guinardera, de la finca del mateix nom a 250 metres d'alçada i sotmesa al sol tot el dia.

I avui us presentem l'anyada 2019, una anyada marcada per una pluviometria dins de la mitjana, amb un episodi de pluges importants en acabar la verema amb  més de 100 litres per metre quadrat i pluges d'uns 40 litres els mesos de Març i Agost, el que donaria un total de 448,9 litres per metre quadrat en tot el cicle de la vinya.Així mateix, a nivell de temperatures mitjanes més elevades que l'any 2018, amb tres onades de calor importants amb temperatures superiors als 40 graus, que per sort la garnatxa va saber suportar, però que van tenir una important repercussió en la producció de la nostra zona.

Elaboració típica, amb una criança de 12 mesos en botes de roure francès en la major part ja usades i una posterior llarga criança de 30 mesos en ampolla, que han fet el seu treball d'afinat i arrodoniment.

De color violeta i capa mitjana, clar, brillant, transmet joventut. En nas surt fruita, sotabosc, fonoll, fruits secs, bolets, una mineralitat que t'hipnotitza, que  transporta a la finca d'on surt La Guinardera, amb un registre d'aromes que resulta familiar als que ja han tastat altres anyades.

En boca té una entrada directa, fresca, que et fa salivar, llarg, profund, amb un llarg post-gust, i amb la finor que només les grans garnatxes poden donar. Elegància, finor i personalitat que dibuixen un paisatge, un paratge únic al Priorat.

Ens fa molt feliços presentar-vos la feina feta a casa nostra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada