diumenge, 9 de desembre del 2018

Fira de Nadal de Tivissa

Aquest divendres i dissabte hem estat a la Fira de Nadal de Tivissa donant a tastar els nostres vins en la petita mostra de cellers que hi havia, i que més que una mostra va estar una festa.


Dos dies que van ser dos concerts del gran Pep Poblet, que amb el seu sacso va amenitzar el tast del primer dia i el vermut del segon dia, posant-se a la butxaca atots els que estàvem venent o tastant vins,i la canalla. Quin plaer poder viure un moment màgic com aquest!!!




Una fira que es distribueix pertot el nucli antic de la vila i en que hi havia absolutament de tot, amb molta festa i bon ambient,i entre els cellers que hi van assistir, també els nostres amics del Celler Cedó Anguera.


A la tarda i vespre, ( la veritat és que ahir se'ns van fer quasi les 12:00), el jovent va fer d'aquell espai el seu nucli festiu,i entre copes de vi i algun que altre entrepà o plateret que es servien van mostrar-nos el camí que hem de fer els cellers, un camí per atansar el vi a la gent jove que de forma  responsable i festiva s'interessaven pels nostres vins i gaudien del bon ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada