dilluns, 23 de març del 2015

PROWEIN 2015


Han passat dos anys de la primera edició de PROWEIN en la que varem participar conjuntament amb altres cellers de Directe del Celler, i entre mig ham anat exportant a diferents paisos, entre els quals es troben Dinamarca i Polònia, que varem conèixer en aquesta fira.
Aquest any, hem estat quatre cellers els que hem assistit a la que és una de les fires més importants del sector: Celler Aixalà Alcait, Celler Cedó Anguera, Celler Carles Andreu i Celler Balaguer i Cabré.


Per cellers petits com nosaltres, la unió fa la força, i com l'altra vegada, vàrem assistir-hi sota el paraigues de PRODECA, que amb el lema de "11 lands in 1 country", i amb un format millorat, va presentar els vins de Catalunya al món.

En quan a nosaltres, varem aprofitar per presentar les noves anyades Lluna Vella 2012 i Ruella 2011, que tot i que pensem que encara els falta una mica d'ampolla, ja comencen a mostrar-se.

Lluna Vella 2012 és una mica més madur, amb uns tanins més marcats, però encara amb allò que ens diu clarament de la finca que prové. Fruita fresca i flors, amb una toc cítric al final.

Ruella 2011 és molt floral, intens i amb uns tanins marcats, però que comencen a afinar-se.



Quin plaer treballar amb amics i compartir la passió de fer vins. Només agrair a la ciutat de Düsseldorf l'hospitalitat amb la que un cop més ens ha rebut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada