dissabte, 26 de gener de 2013

Tast al Club del Cep


Avui els tres cellers de Directe del Celler hem fet una jornada de degustació a l'espai gastronòmic Club del Cep d'Arenys de Mar.
Agraïm l'acollida de l'Elena, el jordi i tot l'equip d'aquest temple del món del vi. 


Em pogut compartir amb els clients del Club del Cep els vins de Celler Aixalà i alcait, Arrels del Priorat i Celler Balaguer i Cabré:

  • Destrankis 2011 Ecològic
  • Destrankis 2011 
  • Les Clivelles de Torroja 2009
  • Ruella 2008
  • La Guinardera 2008
  • Arrles 30 anys

Un dia força animat amb l'oportunitat de conèixer alguns amics dels nostres vins, i que ara ja ens han posat cara, i han pogut saber de primera mà com treballem. Cares de sorpresa en veure la importancia que té l'alçada i l'orientació en el gust final dels vins. 
El millor, l'hora de dinar, on hem tingut ocasió de tastar les exquisideses que preparen a la cuina del Club del Cep. 

De primer hem fet uns canalons, amb el clivelles de Torroja del Celler Aixalà i Alcait. Uns canalons com els de l'avia, i no és per dir-ho.
De segon plat, hem fet tripa amb cigrons, i la nostra Guinardera 2008, amb la seva acidesa i frescor, ha regat aquesta meravella culinària. 
No volíem postre, però el Jordi ens ha temptat amb una "Tarta Tatin" molt i molt bona, que hem acompanyat amb l'Arrels 30 anys del celler Arrels del Priorat.
si passeu per Arenys de Mar, no us podeu deixar perdre aquest racó del "bon vivant".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada