dimarts, 12 d’abril del 2016

Els nostres Vins a Jornadas Comiqueras

Com cada any, el Rafel Porta, de Ediciones SD, organitza un dels events més importants del còmic al nostre país, Jornadas Comiqueras.


Segurament a molts de vosaltres us sonarà el Saló del Còmic de Barcelona, però els vertaders apassionats del còmic coneixen, i coneixen molt bé, Jornadas Comiqueras en el que la relació amb autors de primera línia, i vinguts de tot el món, donen conferències, xerren amb els seus seguidors i signen obres al FNAC.
Cartell de les Jornadas Comiqueres obra d'Enrique Vegas

Aquest any, i fuit de l'amistat i de passions pel còmic i el vi compartides amb el Rafel Porta, hem decidit fer algunes activitats en les que aquestes dues cultures es donaran la mà. 

Xerrada coloqui amb els autors moderada pel Doctor Jordi Ojeda rodríguez i tast d'armonia dels còmics i vins següents:

  • "Guerras silenciosas" de Jaime Martin amb el vi Destrankis 2013 de Celler Aixalà Alcait.
  • "Los Caminos del señor" de Jaime Calderon amb  Genesi Varietal Vinyes Velles de Garnatxa 2012 de Celler Vermunver.

  • "Sherlock Holmes Society - Capítulo 1 : El caso Keelodge" i "Sherlock Holmes Society - Capítulo 2 : Negras son sus almas" d'Eduard Torrents amb el cava Carles Andreu Reserva Barrica de Celler Carles Andreu.

I el Dijous, un acte que ens fa una especial il·lució. Tast del còmic "Los Ignorantes" amb l'autor 
Etienne Davodeau i el nostre La Guinardera 2011.



Els amants del vi no podeu deixar escapar aquesta ocasió de descobrir un univers que us enganxarà, i els amants dels còmics teniu una ocasió molt especial per veure els còmics d'una altra manera.

Us adjuntem aquest enllaç al programa de "Las Jornadas Comiqueras".

1 comentari:

  1. El placer es nostre de tenir en dues de les activitats de les XII Jornades Comiqueres a en Jaume Balaguer. Un expert amb vi i millor persona!!
    Us convidem a assistir a les activitats de les Jornades Comiqueres. Encara que potser no sigueu seguidors del món del còmic, us garanteixo que val molt la pena passar-hi per fer una ullada. Si a més a més, en dues activitats provem vins... Collonut! Us hi esperem.

    ResponElimina