dijous, 14 d’abril del 2016

Els nostres amics de Mantequeria Lasierra

És part de l'ADN de la Ciutat Comptal el teixit de petit comerç que poc a poc les polítiques d'aquest país fan tant i tant difícil que sobrevisqui. I una de les icones d'aquest comerç de barri eren els "colmados", aquells llocs on trobavem els vins, els formatges, les conserves, els embotits i aquells petits tresors que avui cerca tot bon gourmet.


Doncs avui us volem parlar d'un d'aquests establiments a l'Eixample Esquerre, un establiment que va fundar el pare del actual propietari el senyor Ramon Lasierra, i que encara conserva l'encant de l'època daurada dels "colmados".


Amb una oferta espectacular, amb ofici i sempre amb educació i vocació de servei, Mantequeria Lasierra és l'illa del tresor on trobar producte i consell, i amb aquella aparença que ja ens transporta a l'infantesa, a la Barcelona que tant enyorem alguns, i que fa marca, com prova n'és que en més d'una guia i publicació es parla d'aquest establiment, i no és estrany estar xerrant amb el senyor Ramon i que entri un turista o una persona que ve espresament de reus a buscar allò que nomès pot trobar-se allí.

Gràcies senyor Ramon per la seva amistat i per confiar en els nostres vins.

Podeu trobar-los a:
Mantequeria Lasierra
Carrer Rosselló,106
08036 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada