dissabte, 11 de maig del 2013

Ja tenim el 2012 a les bótes


Un cop netes les bótes, i rebutjades aquelles que creiem no estan en condicions, va arribar el moment de baixar la collita 2012 a la zona on fem l'envelliment.
Aquest any hem adquirit quatre bótes de 500 litres, en la línia que sembla cada cop és més marcada de reduir la presència de fusta en els nostres vins.


La Guinardera d'aquesta anyada al igual que varem fer amb l'anyada anterior, es criarà tota en bótes de segon i tercer vi de 500, i incorporem bótes de 500 de segon i tercer vi pel vins del Mas de Dalt, continuant en aquests segons amb un petit toc de roure americà.
Ara tot ben anotat al registre de traçabilitat, i a esperar que les bótes facin la seva feina, fins d'aquí un mes no tornarem a fer-ne un control.
Precisament aquests dies estem fent formació en el tema de la traçabilitat, poc a poc, els cellers petits hem d'anar actualitzant-nos per tal de mirar de fer les coses millor. Tot i que ja portem temps fent un control de traçabilitat dels vins, i encara més pel fet de fer "Vi de Vila", sempre és bo posar-se al dia, i d'aquesta manera actualitzar poder garantir millor control i qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada