diumenge, 30 de setembre del 2012

La Hong Kong Sommelier Association visita el Priorat


Ahir, a Cal Compte de Torroja del Priorat, va tenir lloc una "showroom" amb una delegació de la Hong Kong Sommelier Association, on el nostre celler va participar amb La Guinardera, juntament amb 30 cellers més de la DOQ Priorat.
Sens dubte va ser molt interessant sentir els comentaris i impressions de sommeliers d'una cultura tant diferent, en principi, amb la nostra, però que a l'hora de la veritat va semblar prou propera.
Entre d'altres, va ser molt enriquidora la conversa amb Edwin Chan, (vice president de l'associació), que va dir-nos que el nostre vi oferia un gran ventall de maridatges amb la cuina xinesa  gràcies a la seva acidesa, cos i longitud, a l'hora que aquests tocs a fruits secs i fruita madura, que poden lligar molt bé amb cuina especiada i amb la salsa de soja tant emprada en aquest tipus de cuina.
Altres membre de l'associació van  fer-nos tota mena de compliments, com el marcat caràcter femení de l'anyada 2009, o com va comentar Joey Tsang, "un vi amb caràcter, sorprenent i suggerent".
Des d'aquí, agrair la seva visita i els seus comentaris. 

2 comentaris:

  1. Quan es fan be les coses aquest son els resultats.

    ResponElimina
  2. Poc a poc i bona lletra. De totes formes, gràcies Xavier!!!

    ResponElimina