divendres, 6 de maig del 2016

Tastant a Las Jornadas Comiqueras

Aquesta setmana es celebren a Barcelona Las Jornadas Comiqueras, i com ja us vàrem anunciar, els vins de Directe del Celler hi hem participat amb dues sesions còmics armonitzats amb vins.


El dimarts 3 de Maig, a l'espai Forum del FNAC de Plaça Catalunya, moderat pel profesor Jordi Ojeda i amb tres grans autors i bellíssimes persones: Jaime Martín, Jaime Calderón i Eduard Torrents.

Jaime Martín, Jaime Calderón i Eduard Torrents durant la sessió de signatures

Tota una experiencia jugar amb tres obres tant diferents i tant interessants com "Guerras Silenciosas" que vàrem armonitzar amb el vi Destrankis 2012 del Celler Aixalà Alcait, "Los Caminos del Señor" que va casar amb el Gènesi Varietal Vinyes Velles de Garnatxa 2012 del Celler Vermunver i el "Sherlock Holmes Society" per acabar amb el cava Carles Andreu Reserva Barrica del Celler Carles Andreu.

Foto cedida per la periodista Ruth Troyano

El dijous dia 5 de Maig, al mateix emplaçament, va tenir lloc la conferència sobre l'obra del autor Étienne Davodeau, presentada pel Jordi Ojeda, i en la que també vàrem participar amb un tast molt especial.

En aquest cas, tot i que es va parlar de "Rural", de "El Perro Bizco" i de "Lulú", el tast va ser amb còmic "Los Ignorantes" de la nostra La Guinardera 2011. Era el tast que va ser l'embrió d'aquesta serie de tasts casant el món del còmic i el dels vins.

Foto cedida per l'Albert de Las Jornadas Comiqueras

El colofó final va ser un sopar al "Restaurant 7 Portes", amb molts dels autors, veritable temple culinari pels amants del còmic, amb una col·lecció d'originals que no té preu. Nomès us deixo la carta dissenyada per l'ocasió, i el que vàrem menjar queda en la intimitat, però era molt  i molt bò.


He de dir que ha estat una experiència fantàstica, i el fet de poder compartir vivènvies amb aquesta gent extraordinària no té preu.

2 comentaris: