Pàgines

diumenge, 26 de març del 2023

Cau el teló de la Prowein 2023

Els quasi 1600 Km que separen Gratallops de Düsseldorf no es fan llargs si viatges en bona comnpanyia, i com cada any des de en fa 10, el Bernat Andreu (Celler Carles Andreu), el Xavi Cedó (Celler Cedó Anguera), el Jordi Aixalà (Celler Aixalà Alcait) i jo (Celler Balaguer i Cabré), hem fet carretera i manta per promocionar els nostres vins.

Viatges plens d'històries, d'anècdotes confesables i no confesables, de discusions encèses i moments de disbauixa que ens fan un gran equip, i que després es veu reflectit a l'estand, on compartim no nomès un espai, expliquem els vins dels nostres companys, creem complicitats i fem que més d'un s'aturi amb el nostre "Taste me. I am not famous, yet".

Un any en que hem notat un creixent interés pels vins de la DOQ Priorat, i en que hem retrobat alguns dels nostres importadors que malauradament no haviem vist l'any passat, i hem tingut l'oportunitat de tastar amb ells les noves anyades.

S'obren nous camins que esperem poder anar comunicant en breu. Nous països, nous importadors, nous amics... Però nosaltres sempre junts i amb una bona taula amb bons vins, sigui a Borgonya, a Alzàcia o al Mossel, en una de les parades d'aquest viatge anual.


Ens veiem l'any que ve!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada