Pàgines

diumenge, 18 de desembre del 2016

Tastant blancs

Una part important en la nostra feina es basa en tastar molt. Tastar vins en fermentació, tasar vins en maceració, tastar vins a les bòtes, tastar vins ja embotellats del nostre celler, tastar vins d'altres zones, d'altres productors,.. Aquest exercici t'ajuda a prendre decicions durant l'elaboració o l'envelliment, ja sigui en bòta, en dipòsit o a l'ampolla, o com en el cas que us explico avui, a transmetre idees a la resta de l'equip de com hem de treballar o cap a on volem que vagi el vi blanc que farem en uns anys i del que aviat plantarem les vinyes.

Ja fa uns mesos vaig fer una incursió a França per visitar alguns productors i per comprar algunes ampolles que em transmetien diferents aspectes que volia que tots entenguessim a l'hora de fer el nou vi.

Les vístimes de la vetllada

Ahir, sopar amb el pare, la Mª Pilar, l'Eva Escuder i altres amics per tastar aquests vins, i escoltar els seus comentaris i la seva percepció sobre cadascun d'ells. Gran nit que penso ens haurà ajudat molt, a mí sense cap mena de dubte si que ho ha fet.

Després de la feina, un sopar fantàstic que ens van preparar els nostres anfitrions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada