Pàgines

divendres, 30 d’octubre del 2015

Primer dia de premsa

Ahir va ser un dia dur. Fa uns pocs dies que vàrem decidir que una de les tines ja estava per premsar, i que la maceració amb les pells avia arribat a aquell punt que buscàvem. Es tracta de la primera tina del Mas de Dalt, 4500 kg de Garnatxa veremada el passat 18 de Setembre, i que després de dues setmanes de fermentació hem anat acompanyant i remullant durant més d'un mes.

Però el que havia de ser un tràmit, després de sagnar la tina i muntar el primer peu de premsa per treure vi pel restaurant de la pasta, va convertir-se en un malson. La premsa va decidir que no volia funcionar, i els nervis van sortir a flor de pell fins que va venir el tècnic i va poder-la fer funcionar.

Perdonareu que no acompanyi l'apunt de fotos, però no estàvem per massa floritures.

Ara ens aturem fins que les altres tines estiguin a punt, però no crec que tardem gaire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada